T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ELAZIĞ / MERKEZ - Elazığ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

"Visible Teaching 4 Performance " Projesi

"Visible Teaching 4 Performance "   Projesi

 

 

Proje Sahibi: Polonya - Zespół Szkół nr 2 w Rybniku

 

Projenin süresi: 01.09.2017 - 31.08.2020

 

 

Uygulananlar: Erasmus + Okul eğitimi Eylem 2 Stratejik ortaklıklar

 

Visible Teaching 4 Performance "   Projesi Polonya (proje koordinatörü), Bulgaristan, Finlandiya, Fransa, Yunanistan, Almanya, Portekiz, İtalya ve Türkiye´nin işbirliğine dayalı bir projedir.

 

Varsayımları iyi uygulamaların değişimi ve öğrencinin başarısını etkileyen faktörleri dikkate alan yenilikçi yöntemlerin geliştirilmesidir. Profesör J. Hattie´nin araştırmanın etkisiyle, en iyi sonuçları veren eğitim müdahaleleri ve eğitim müdahalelerinden esinlenerek, hayat boyu öğrenmeye çalışan, ilham veren, hayat boyu öğrenmeye hazırlayan bir okul oluşturmak istiyoruz ve öğretmen, öğrencinin gözüyle öğretmeyi görüyor. Dil becerilerini, anahtar becerilerini geliştirecek ve kültürel çeşitliliğe açık bir tutum sergileyeceğiz.

 

Almanya ve Finlandiya´da öğretmenler için eğitimler planladık. Öğrencilere yönelik eğitim Bulgaristan´da, Avrupa Komisyonu tarafından önerilen modern BT araçlarını kullanarak daha fazla çalışma için temel oluşturacak olan ziyaretten önce, güvenli bir çalışma ortamının kullanımıyla birlikte hareketlilik biçiminde gerçekleşecek. Eğitim konuları geribildirim, öz değerlendirme, öğrenme stratejileri ve eğitim süreçlerini desteklemek için BİT araçlarının kullanımını kapsar. Öğrenciler ulusal Europass merkezleri tarafından onaylanmış sertifikalar alacaklardır. Uluslararası proje toplantılarının bir parçası olarak, Polonya´ya ve İtalya´da  iki ziyaret gerçekleşecek.

 

Öğretmenler, seçilen alanlarda (Öğretmen Yetkilendirme Planları), okul geliştirme planına dahil edilmek üzere modern metodolojik çözümlerin önerileceği destek planları geliştireceklerdir.

 

İşbirliğimizin etkilerini bölgede ve uluslararası düzeyde paylaşacağız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.04.2018 - Güncelleme: 27.02.2022 17:24 - Görüntülenme: 638
  Beğen | 0  kişi beğendi